WELKOM WELKOM

Maakt deel uit van
de Protestantse Gemeente Breda

Vespers in Adventstijd online Vespers in Adventstijd online

Vieringen en agenda Vieringen en agenda

Ga voor een overzicht van onze vieringen naar: https://www.pknbreda.nl/vieringen.
Online meevieren of terugkijken kan via Kerdienstgemist (volg de link).

De agenda van de Protestantse gemeente Breda is in te zien via: https://www.pknbreda.nl/agenda

Bijbelse Dagkalender 2022

Graag biedt de Lucaskerk ook dit jaar de Bijbelse Dagkalender aan voor gemeenteleden van 75 jr en ouder. De kalender is een uitstekend hulpmiddel bij een dagelijks meditatief moment of bij stille tijd. Achttien protestantse predikanten schreven bemoedigende dagoverdenkingen. Daarbij volgden zij het leesrooster van het Nederlands Bijbelgenootschap. Ook zijn gebeden opgenomen voor dagelijkse en belangrijke momenten in ons leven.
Vraag de gratis kalender eenvoudig aan door een email te sturen met vermelding van naam en adres aan bijbelsekalender2022@outlook.com (of bel 06-57080808).

Namens diaconie en pastoraat Lucaskerk

Onze vieringen online

Scan de code om naar www.Kerkdienstgemist.nl te gaan. (Of volg deze link)

Minibieb Lucaskerk

Op zoek naar leesinspiratie? De minibieb is uitgebreid!

De Minibieb is toegankelijk tijdens de Open Inloop op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend van 09.00-12.00. Het idee van de Minibieb is dat hier door iedereen boeken geleend, geruild of achtergelaten kunnen worden. Als je wilt kun je het boek een boodschap meegeven op zijn reis. Zo krijgt iedereen de kans ervaringen te delen.

Team Zichtbaarheid
Dick de Man

Nieuwsbrief Nieuwsbrief
Samen op Zondag is de gezamenlijke nieuwsbrief voor de hele Protestantse gemeente te Breda. Wekelijks wordt deze nieuwsbrief verzonden naar een groot aantal mailadressen. U kunt zich hiervoor aanmelden via de website: www.PKNBreda.nl.