Minibieb Lucaskerk

Op zoek naar leesinspiratie?
De Minibieb in de Lucaskerk is opnieuw een groot aantal boeken rijker! Onder de schrijvers diverse (inter)nationale literatuurprijswinnaars: Een paar voorbeelden: De Schaduw van de Wind van Carlos Ruiz Zafón; De Tolk van Java van Alfred Birney; De Wereld van Sofie van Jostein Gaarder, En de Mens Speelt met de Tijd van Allerd Stikker, Jas van Belofte van Jan Siebelink, Oeroeg door Hella S. Haasse, en Ooggetuigen van de Gouden Eeuw van René van Stipriaan.
De Minibieb is toegankelijk tijdens de Open Kerk op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend van 09.00-12.00 en natuurlijk rond de zondagse diensten.
Idee van de Minibieb is dat hier door iedereen boeken geleend, geruild of achtergelaten kunnen worden. Desgewenst kun je het boek een boodschap meegeven op zijn reis. Zo krijgt iedereen de kans ervaringen te delen.
Dick de Man