Minibieb Lucaskerk

Geen idee welk boek je deze zomer mee moet nemen op vakantie?
Afgelopen weken is weer een groot aantal boeken voor u binnengekomen in de MiniBieb Lucaskerk. Zo maar een paar voorbeelden:  3 delen van Het Verhaal Gaat van Nico ter Linden,  De Koning en De Kraai van Kader Abdolah, Sneeuw van Orhan Pamuk, Tirza van Arnon Grunberg, De Middagvrouw van Julia Franck, Sonny Boy van Annejet van der Zijl, Tea Bag van Henning Mankell, En de mens speelt met de tijd van Allerd Stikker, Het Verjaagde Water van A,. den Doolaard, De Reünie van Simone van der Vlugt, 4 romans van Michel Houellebecq, enz.  Ook schonk een liefhebber van geschiedenis 20 boeken.
Inmiddels is de boekenkast te klein 😊 De Minibieb is toegankelijk gedurende de openingstijden van de Open Kerk: op maandag, woensdag- en vrijdagochtend van 09.00-12.00.
Dick de Man