Minibieb Lucaskerk Minibieb Lucaskerk
Als je de Lucaskerk bezoekt tijdens een Open Kerk ochtend, vind je vooraan in de hal een boekenkastje: de ‘Minibieb Lucaskerk’.
We lezen wat af in deze Corona tijd! Hoe mooi zou het zijn als we in deze Minibieb kunnen delen wat ons geboeid of geïnspireerd heeft: dat mooie boek of gedicht waar je zo van genoten hebt of dat je getroost heeft, het boek dat je (klein)kinderen steeds weer voorgelezen willen hebben…
Idee van de Minibieb is dat hier door iedereen boeken geleend, geruild of achtergelaten kunnen worden. Desgewenst kun je het boek een boodschap meegeven op zijn reis. Zo krijgt iedereen de kans ervaringen te delen.
De Minibieb is toegankelijk gedurende de openingstijden van de Open Kerk: op maandag, woensdag- en vrijdagochtend van 09.00-12.00. De eerste boeken zijn al ontvangen. Wie volgt?