Protestantse Gemeente Breda, Lucaskerk

Langs deze weg kunt u zich inschrijven voor de maaltijd bij de eerstvolgende  Leerhuisactiviteit.
Let op: Opgeven kan tot 2 dagen voor de activiteit.

Deelname aan de maaltijd om 18.00 uur? *
Aantal personen:
Naam:

Viering
datum en tijdstip 30-04-2017 om 10.45

HB Squad 076
datum en tijdstip 12-05-2017 om

Kerkwerkersbijeenkomst
datum en tijdstip 13-05-2017 om 16.00 uur

Nieuw Beleidsplan Protestantse Gemeente Breda
De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan een nieuw beleidsplan voor onze gemeente (voor 2017-2020). Op de kleine kerkenraadsvergadering van 6 april is de voorlopige versie besproken. Die ligt nu ook ter inzage voor de gemeente. U kunt het stuk inzien via deze link. Tot 20 mei kunt u op- en aanmerkingen via de mail doorgeven aan de plaatsvervangend scriba: . Op  15 juni zal de kleine kerkenraad zich er opnieuw over buigen, waarna het beleidsplan definitief zal worden vastgesteld in de vergadering van de grote kerkenraad op 26 juni.

Flimpje over ons jeugdwerk
Volg deze link voor het filmpje!