Open inloop Open inloop
Iedere woensdagochtend is -tijdens de weekmarkt van winkelcentrum Heksenwiel- onze Lucaskerk geopend. U kunt dan binnen lopen voor een kopje koffie, een geprek of een moment van stilte.
Het secretariaat van de Katholieke Augustinus parochie is op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend “bemenst” van 9.00 uur to 12.00 uur. Mensen kunnen binnenlopen, een kaarsje branden, de stilte zoeken.
 
 
Een fleurige bloem voor de overburen!

Een fleurige bloem voor de overburen!
Met een fleurige bloem ontvingen 190 senioren, overburen van de Lucaskerk, op 23 september een beetje kleur in deze bijzondere tijd. Met aan de bloem een hartelijk welkomstkaartje om eens binnen te lopen tijdens de Open Inloopochtenden op maandag, woensdag en vrijdag.
Zeven vrijwilligers van PKN/Lucaskerk en de Bethlehemkern Augustinusparochie bezorgden de bloemen bij de bewoners van Heksenwiel Zorgcentrum, Thebe Hille, Heksenrij en Heksenakker. Het idee voor de actie kwam voort uit een gesprek met een lid van de Bezoekgroep.
Extra dimensie
Op initiatief van de parochie boden drie jong volwassenen welkome extra hulp vanuit de dagbesteding van SpelendeReis op De Grote Hoeve. Het was hun wens iets voor ouderen in de wijk te betekenen.
Dick de Man

 
 
Sectieteam Lucaskerk

Sectieteam Lucaskerk
Sectieteam Lucaskerk:
lees meer ยป